Slide

ZDOBYCIE CERTYFIKATU KWALIFIKACJI ZAWODOWEJ

09-04-2024

Z wielką radością pragnę poinformować naszą społeczność, że Prezes Akademii 23 Rafał Bańbur, znany nam wszystkim z jego oddania i zaangażowania, właśnie uzyskał "Certyfikat Kwalifikacji Zawodowej jako Terapeuta Zajęciowy".

To ogromny krok naprzód dla naszej Fundacji, naszych podopiecznych i osób współpracujących.

Jego determinacja i pasja do pracy nad rozwojem osobistym innych ludzi już od dawna były oczywiste dla nas wszystkich. Teraz, z oficjalnym potwierdzeniem swoich umiejętności i wiedzy, możemy być jeszcze bardziej pewni, że jesteśmy w dobrych rękach.

Ten certyfikat otwiera przed nami nowe możliwości i poszerza zakres naszej działalności. Terapeuta zajęciowy to kluczowa figura w procesie wspierania rozwoju naszych podopiecznych poprzez różnorodne aktywności i zajęcia terapeutyczne. Dzięki tej nowej kwalifikacji będziemy mogli zaoferować jeszcze bardziej zindywidualizowane podejście i skuteczniejszą pomoc dla każdego z naszych beneficjentów.

Jesteśmy dumni z osiągnięcia naszego Prezesa i wiemy, że dzięki jego wysiłkom nasza Akademia 23 będzie mogła jeszcze lepiej służyć naszej społeczności. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów w jego misji poprawy jakości życia innych.

WRÓĆ